27 Şubat 2015 Cuma

Game Of Thrones 3. Sezon 1. Bölüm “Valar Dohaeris”

George R. R. Martin’in epik romanı Taht Oyunları’ndan uyarlanan Game of Thrones dizisi başarıdan başarıya koşuyor. İkinci sezonunun açlış bölümü izlenme rekoru kırdıktan sonra vakit kaybetmeyen HBO yöneticileri, dizinin üçüncü sezonuna da yeşil ışık yaktı. Evet, ülkemizde CNBC-e’de yayınlanan ünlü dizininin üçüncü sezonu kesin. Ama yapımcılar, 3 sezonla yetinmek istemiyor.

Game of Thrones’un izlenme oranlarındaki yükseliş gerçekten etkileyici. Dizinin ilk bölümü Amerika’da 2,22 milyon kişi tarafından izlenirken ikinci sezon prömiyerinin ulaştığı rakam 3,86 milyon seyirci. Yani %50’den fazla bir yükseliş söz konusu. Bu konudaki açıklama dün, HBO başkan yardımcısı Michael Lombardo’dan geldi.

[3. kitap] A Storm of Swords, tek bir sezona sığmayacak kadar uzun. Ama okurların da bildiği üzere [4. kitap] A Feast for the Crows ve [5. kitap] A Dance with Dragons aşağı yukarı aynı dönemlerde geçiyor. Bunların hepsini iç içe anlatacağız. Şansımız yaver giderse ve gerekli imkânlar sunulursa planımız hikâyeyi George’un eserine haksızlık etmeden bir bütün olarak, kaç sezon gerekiyorsa o kadar sezonda anlatmak.

Game Of Thrones 3. Sezon 1. Bölüm “Valar Dohaeris”; yeni sezonda da beğenenlerin zevkle izleyip sabırsızlıkla bekleyeceği ilk bölümden sezonun son bölümüne kadar gözünüzü kırpmadan merak ve hayretle izleyeceğiniz 10 bölümden oluşmaktadır. Taht Oyunları 3. sezonunda tüm krallıklarda beklenmedik birçok heyecanlı gelişme olurken dizinin her bölümünü bizim ile buradan takip edebilirsiniz.

Diziyi izlemek ve devamını görmek için Tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder