12 Nisan 2015 Pazar

Game of Thrones 5. Sezon 1. Bölüm

Game of Thrones 5. Sezon 1. Bölüm
Merakla beklenen dizi Taht Oyunları yeni sezonu yayın tarihi (8 Nisan 2015) belli olduktan sonra dizinin fanları resmen saatleri saymaya başladı yeni sezonda neler olacak, taht oyunları 5. sezon nasıl geçicek? Tüm bu soruların cevapları burada.
Lena Headey tarafından canlandırılan Cersei Lannister’ın gençliğine, Nell Williams isimli İngiliz oyuncunun hayat vereceğini açıkladı. Oyuncunun ajansı Troika da haberi doğruladı. Flashback sahnelerde genç Cersei, ormanda yaşayan bir cadı olan Kurbağa Maggy karakterini ziyaret edecek.
Cercei Lannister yeni sezonda babasının ölümü ile birlikte daha büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacak, yeni sezonda 4. ve 5. kitap konularını işleyecek olan dizi şimdiden birçok konuda merakları gideriyor.
2015 yılında hayranlarıyla buluşacak. Dizide dört sezon boyunca rol alan Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) ve Kit Harington (Jon Snow) yeni sezonda da rol alacak.

Bir zamanların fenomen dizisi Lost’da canlandırdığı Mr. Eko karakteriyle hafızalara kazınan; Oz, Geçmişi Olmayan Adam (The Bourne Identity), Thor: Karanlık Dünya (Thor: The Dark World), Mumya Geri Dönüyor (The Mummy Returns), G.I. Joe: Kobra’nın Yükselişi (G.I. Joe – The Rise of Cobra) ve Pompeii gibi birçok yapımda yer alan İngiliz oyuncu Adewale Akinnuoye-Agbaje, HBO’nun sevilen dizisi Game of Thrones’a geliyor! Dizinin 5. sezonunda Malko isimli bir karakteri canlandıracak aktörün şimdilik rolü hakkında pek bir bilgi bulunmuyor, zira Malko, George R.R. Martin’in kitaplarında da yer alan bir karakter değil. Anlaşılan Yara (Gemma Whelan) ve Talisa (Oona Chaplin) gibi, bu karakter de kitaptan bağımsız bir hikayeye sahip olacak.




Dizinin devamını izlemek için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder